Webeco.
High quality concrete products

De vennootschap is opgericht in 2007 door Philip en Johnny Welkenhuysen.

Een familiebedrijf met passie voor prefab beton en een sterke ‘drive’ naar innovatie van producten en productietechnieken. De combinatie van kennis en ervaring, tot uitvoering gebracht door een gedreven team van ervaren medewerkers, heeft maar één doel voor ogen: ‘de beste en meest economische oplossing voor de klant’.

WEBECO geniet sinds jaren een goede reputatie als producent van prefab betonelementen voor de aanleg van de infrastructuurwerken voor nutsvoorzieningen als water, elektriciteit en verkeer. De waardering voor onze inspanning zien wij terug in de jaarlijkse groei van het aantal klanten en projecten.

Onze eigen studiedienst en ontwerpafdeling staan garant voor korte communicatielijnen en flexibiliteit bij uitvoeringsprojecten. De logistiek wordt verzorgd in eigen beheer.

WEBECO ontwerpt en produceert volgens de geldende Europese kwaliteitsnormen en -voorschriften . De betonproducten zijn voorzien van CE-markering en indien van toepassing BENOR, NL-BSB,KOMO, Synergrid,…

Nieuwe vestiging:

In 2019 heeft Webeco een nieuwe hoofdvestiging geopend op het industrieterrein te Brustem (Sint-Truiden). Hier werden zowel productie als administratie ondergebracht.

De bestaande site op de Hasseltsesteenweg te Sint-Truiden werd omgebouwd en uitgebreid tot een prefab maatwerk afdeling.

Met deze nieuwe uitdaging gaan we ten volle de toekomst tegemoet!